FarBeyondBelieving: Review: Canvas, pixum.nl

10 November 2012

Review: Canvas, pixum.nl


Pixum.nl asked me if I could do a review of one of their products, by getting one for free. I picked the canvas. For the visitors outside of the Netherlands, this is a Dutch website and you can only order if you live in the Netherlands or Belgium. This is the reason why I decided to write this review in Dutch. But don't be alarmed, all my other blogs will be in English, like always.

Here I go:
Nou dit is ook voor mij weer even wennen. Een blogje in het Nederlands schrijven. Maar aangezien Pixum toch een Nederlandstalige website is en ik akkoord ben gegaan met het schrijven van een review. Dacht ik dat het beter was in het Nederlands. Jullie hebben in een van mijn eerdere blogjes al gezien dat ik een foto reportage heb gemaakt van mijn 'LDR' (Long Distance Relationship). Ik heb uit deze serie een foto gekozen en laten drukken op een canvas.

Ik heb gekozen voor de canvas zonder lijst 4:3 op 30x40 cm. De foto heb ik uiteindelijk (na veel twijfelen) in zwart/wit opgestuurd omdat ik dit uiteindelijk simpelweg, leuker in mijn kamer vond passen. Met een klein weekje werd de canvas bij mij afgeleverd. En ik was eigenlijk een beetje verbaasd, wat een fijn papier en mooi afgewerkt lijstje. Vooral voor deze prijs was ik aangenaam verrast over hoe het er uit zag. De foto is mooi scherp gebleven en het materiaal voelt goed aan. Alles is helemaal intact en er zijn zelfs extra houtjes bij geleverd om het lijstje op te hangen.

Ik weet niet hoe ik dit lijstje mee ga nemen maar mijn vriend en ik het zijn het er beide over ons dat de canvas in ons appartement terecht moet komen. De grootte is precies goed en naast dat we beide toch ook wel gek zijn op deze foto, ben ik heel erg blij met hoe de canvas er uiteindelijk uitziet. Hij staat nu gezellig op mijn kleine kamertje (ze hebben liever niet dat ik spijkers in de muren sla) en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee.

Wil jij ook iets bestellen op Pixum.nl? Ga dan naar deze link.

(I made some changed to the layout, wasn't completely happy with my last design. This one will stay for a while tho!)

5 comments:

 1. Wat een lieve foto! En super mooi zo in het zwart wit!

  ReplyDelete
 2. Super mooie foto! Ziet er mooi uit op het canvas :)

  ReplyDelete
 3. I really adore your sense of style.

  ReplyDelete
 4. Canvas schilderijen blijven toch altijd mooi. Wij hebben er thuis ook een paar hangen, en super mooie foto blijft het Nieke!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto! Is wel leuk zo'n canvas in het groot! En dat verslag van je LDR ziet er echt leuk uit! Jammer dat jullie zo ver uit elkaar wonen. :(

  ReplyDelete

Comments are very much appreciated. Thanks so much for visiting. :)
xx Nieke