FarBeyondBelieving: So many places to visit

19 December 2012

So many places to visit

So this is going to be another post in Dutch. Sorry guys. As this concerns an article about a Dutch website. The next post will definitely be in English again.
Ik roep al ontzettend lang dat ik nog zo graag wil reizen. In een ander land wil wonen. Dit laatste heb ik al bereikt en ga ik dan ook voortzetten met opnieuw mijn vertrek naar Londen vanaf eind januari. Maar er zijn nog zoveel meer plekken waar ik graag naar toe wil. Want ik ben nog lang niet overal geweest. En hierom blijf ik zeggen, de komende 8 jaar wil ik sowieso nog geen kinderen, want ik MOET reizen. En waar wil ik nou echt nog heen? Hier volgt voor jullie een lijstje.

Rome, want hier ben ik nog helemaal niet geweest. Ik wil ontzettend graag het Colosseum zien en de stad bewonderen. En is dit niet gewoon haalbaar? Natuurlijk wel, zolang ik maar niet in het midden van de zomer ga. Maar zo zijn er nog heel wat meer steden in Europa die ik nog ontzettend graag wil zien. Athene en alle oude Griekse cultuur. Ik wil toch stiekem weer een keer terug naar Parijs. En ik ben ook nog helemaal niet zoveel in het oosten van Europa geweest. En steden als Stockholm, ja ik wil ook ontzettend graag een keer het noordelijke deel van Europa zien, want volgens mij is de Scandinavische natuur prachtig.

Maar buiten Europa, natuurlijk wil ik daar maar al te graag heen. En stiekem heeft dit ook toch wel de prioriteit. Zoals ik jullie eerder in een blog heb verteld wil ik ontzettend graag naar New York. Maar wat ik nog liever zo willen, een road trip door Amerika. Heel veel steden langs, Los Angeles, Las Vegas, Washington. Ja ik wil er allemaal wel heen, maar mijn portemonnee, die laat nog even op zich wachten.

Daarnaast hoeft een vakantie niet ontzettend duur te zijn. Heb je een flexibele baan, boek dan gewoon een last minute. Deze zijn helemaal niet zo duur, vooral niet in de combinatie van vliegreis en hotel samen.

Ben jij eventueel nog op zoek naar een stedentrip? Check deze link, en misschien staat er nog wel wat voor je tussen.

Waar wil jij nog graag eens heen?

6 comments:

 1. Ik wil al jaren naar Parijs en suggereer het altijd als er reisjes worden gepland, maar het komt er nooit van. En ik wil ook heel graag naar New York. Ik heb ook al veel gehoord over hoe mooi Praag wel niet is, dus dat zou ik zelf ook wel eens willen zien. En een roadtrip door Amerika lijkt me heeeel tof. Zoveel plekken om te bezoeken, nu maar hopen dat heter ooit van komt!

  ReplyDelete
 2. Rome ga ik met school heen dus die staat niet officieel op mijn lijstje. Bovenaan mijn lijstje staat Jeruzalem. Geen idee waarom! Maar de wereld heeft zoveel mooie plekken!

  ReplyDelete
 3. Hmm stedentrips er zijn nog genoeg steden waar ik nog nooit ben geweest en wel eens heen zal willen, sowieso steden in Amerika, maar ook zeker Australie of Nieuw-Zeeland zou ik heel graag eens bekijken. Binnen Europa overigens ook nog genoeg steden, waaronder Athene.

  ReplyDelete
 4. Ik wil ook nog zoveel zien. Genoeg Europese steden waar ik nog niet ben geweest. Parijs bijvoorbeeld! Rome ben ik al wel geweest en daar moet je ook echt een keer naartoe gaan hoor! En Londen heb ik slechts in een dag bezocht. :( En net als jij wil ik de wereld zien. Ik wil alles zien. Zucht, waarom moet het altijd zo duur zijn. :(

  ReplyDelete
 5. Er zijn nog zoveel steden waar ik graag naar toe wil! Teveel om op te noemen!

  ReplyDelete
 6. als ik nu een mooie aanbieding richting Melbourne kon vinden ... Maar ik heb al een mooie aanbieding naar London en Dublin gevonden. Wat ga je precies in London doen?

  ReplyDelete

Comments are very much appreciated. Thanks so much for visiting. :)
xx Nieke